Street Food Jobs

Faste, deltid eller per event. Street Food Guru kan tilbyde jobs på madmarkeder, food trucks og pop ups.

Arbejd med street food. Et varierende og anderledes job hvor man er omgivet af ildsjæle som brænder for deres kogekunst, glade kunder samt mulighed for at være en del af forskellige spændende events henover året.

Har du en baggrund i madlavning og køkken eller vil du blot stå for en fremragende service over for de madglade kunder, så kan vi løbende tilbyde spændende jobs.

Skriv til os for jobmuligheder, samt for at tilføje evt. CV til vores database via formularen herunder. Vi kontakter dig ved et muligt job match.

For virksomheder kontakt os venligst via kontaktformularen ved at klikke her.

  Kontakt Oplysninger

  CV og brev

  Evt. kommentarer

  FOR DE MADGLADE

  Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

  Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

  OPRET GRATIS KONTO

  EJER DU EN STREET FOOD STED?

  Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

  Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

  KONTAKT OS