Erhvervsleasing via Street Food Guru

Via Street Food Guru er det muligt med erhvervsleasing af din mobile forretning i en aftalt periode med et frit kilometerforbrug i hele Danmark.

Få et leasing tilbud

Hvor hurtigt kan man komme I gang med sin foodtruck?

Både godkendelse af leasing aftale samt opbygning af foodtucken tager 4-12 uger alt efter indretning og lager. Så er man i fuld gang med sin nye forretningen. Betalingen består af den månedlige ydelse (du afbetaler på lånet) og en udbetaling. Der er altid fuld kaskoforsikring med i din aftale med erhvervsleasing. Det eneste, du skal betale – udover den månedlige betaling – er udgifter til brændstof, grøn ejerafgift og evt. bilvask.

Hvad sker der når leasingen aftalen udløber?

Efter endt periode med erhvervsleasing kan du købe din mobile forretning til en restværdi. Du kan altid forlænge eller komme ud af din aftale med erhvervsleasingFoodtrucken vil altid have en pæn brugtværdig såfremt der er passet på den.

Kontakt os her

Virtuel tour af en foodtruck

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS