Få mere ud af din madkoncept med en foodtruck

I modsætning til faste forretninger, der passivt venter på deres kunder, drager en food truck ud på gaden for at møde og opsøge deres kunder og det er noget, der bliver anerkendt og værdsat af både kunder og forbipasserende.

Kontakt os her

Hvilken værdi skaber vores food truck for vores kunder?

Vores food truck bringer nye kunder til vores kunder, og de møder dem i øjenhøjde på festivaler, events, kultur arrangementer og på gaden. Dette skaber økonomisk vækst i vores kunders forretning gennem øget opmærksomhed, branding, kundegenerering og salg.

Food truck – en relativ beskeden investering.

Prisen for at investere i en ny moderne food truck kan variere fra en kvart million og op afhængigt af udstyret og kompleksiteten i indretningen. Disse omkostninger er dog meget mindre end dem, det kræver at åbne en fast forretning, restaurant, bar eller andre branche relateret forretninger.

Kontakt os her

Hvor hurtigt kan man komme I gang med sin food truck?

Et godt eksempel er Farm’s Kitchen, en thai food truck, som vi hjalp med at starte op i Glostrup. Hver dag sælger de tre til fire forskellige retter thai-mad i høj kvalitet til fornuftige priser, kr. 80 for en stor ret. De startede deres food truck op i foråret 2017, og i løbet af blot tre måneder havde de en eksplosiv omsætning. Et andet godt eksempel er Hooked – sea food kitchen. De startede Deres madeventyr og forretning i en food truck. I dag ca. 3 år efter er de i gang med flere og faste lokationer og er blevet kåret som byens bedste flere gange og der er fuld gang i deres food truck, og der er mange flere eksempler på disse gode cases. Herunder kan nævnes Bangkok Street Kitchen, Wokken, Ok Thai, Food Squad, alle food trucks der har klaret sig fabelagtigt.

Samtidig er det vigtigt at huske på at de afdrager på food trucken via deres leasing så de efter 60 måneder ikke har mere afbetaling på denne men i stedet en opsparing og gratis husleje.

Virtuel tour af en foodtruck

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS