Tilmeld dit madkoncept og bliv eksponeret for street food interesserede i hele landet

Street Food Guru er altid åben for nye og spændende samarbejdspartnere til at udbrede street food og madmarked kulturen i Danmark.

Tilmeld dig her

Ejer du et mobilt madkoncept, er du ny i markedet eller påtænker du at åbne et street food koncept, så kan Street Food Guru hjælpe dig med at komme ud til en segmenteret publikum af madglade brugere.

Vil du ligge sammen med vores partnere på Street Food Guru portalen samt Street Food Guru appen så kontakt os endeligt.

Vi sørger for at du får en profil stillet til rådighed hvor du kan fortælle om dit madkoncept, uploade billeder og holde madglade følgere af Street Food Guru opdateret i forhold til lokation og åbningstider. Dette vil automatisk blive holdt ajur i vores app også så brugerne let og overskueligt kan finde disse oplysninger.

Du kan også opdatere Street Food Guru brugere med nyheder fra dit madkoncept via din profil. Det kan f.eks være om nye street food retter eller generelle updates fra dit madkoncept.

Vi tilbyder også content creation såsom professionel fotografering og video samt vores tekstforfattere kan hjælpe dig med at få præsenteret dit koncept og budskab på bedste vis, så du kan få størst mulig success med dit madkoncept samt fokusere på at drive det.

Vi tilbyder løbende vores samarbejdspartnere catering opgaver til events, festivaler og privat events på en let og overskueligt måde via vores Street Food Guru Leverandør system. Det er let at byde ind med menu og koncept samt vi klarer det praktiske mellem kunden og leverandøren så der ikke sker misforståelser.

Platformen er åben så alle kan være med. Vi kræver ikke at man udelukkende bruger Street Food Guru, men blot bruger det som et supplerende værktøj til sin forretning til at nå potentielle kunder og booste salg. Vi ved det er vigtigt selv at kunne booke events og det er frit for leverandøren hvem der bliver samarbejdet med. Det vil altid være en prioritet at bevare den fleksibilitet og frihed der er i at have et mobilt madkoncept og street food boder.

Ydermere tilbyder vi en række værktøjer for at opbygge loyalitet samt mersalg og aktivering af evt. kunder samt deling af dine nyheder på sociale medier og vores nyhedsfeed.

Kontakt os venligst for mere information om dette.
Kontakt os i dag

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS