Taste! am Donaukanal

Historien bag Taste! am Donaukanal i Wien

Indførelsen

Historien bag Taste! am Donaukanal er fascinerende. Det hele startede med to fyre, Bernhard og Florian, der havde en drøm om at bringe god mad til befolkningen i Wien. Byen Wien har en lang historie med fine restauranter, men det var først for nylig, at street food-scenen for alvor begyndte at tage fart. Bernhard og Florian så en mulighed for at udfylde dette hul på markedet og besluttede at åbne deres egen madvogn. Smag! am Donaukanal har været åben i lidt over et år nu, og det er allerede blevet en af de mest populære madvogne i byen. I dette blogindlæg går vi på opdagelse i historien bag Smag! am Donaukanal og hvordan det er blevet sådan en succes.

Hvad er smag! er Donaukanal?

Smag! am Donaukanal er et fødevaremarked beliggende i Wien, Østrig. Markedet har en række madboder, der tilbyder lokale og internationale retter samt et udvalg af vin og øl. Markedet er åbent dagligt fra kl. 11 til 21.

Smagens historie! am Donaukanal

Taste! am Donaukanal er et gastro-turisme initiativ i Wien, der viser byens kulinariske historie og mangfoldighed. Projektet blev lanceret i 2013 af byens turistråd i partnerskab med lokale virksomheder og organisationer.

Ideen til Taste! opstod som en måde at fremme Wiens madkultur og gastronomiske arv på. Projektet er siden blevet en populær destination for både turister og lokale og tilbyder en række arrangementer og aktiviteter, der viser byens kulinariske scene.

Nogle af højdepunkterne i Taste! am Donaukanal omfatter det ugentlige landmandsmarked, madlavningskurser, vinsmagninger og levende musikforestillinger. Initiativet har også bidraget til at genoplive byens historiske Donaukanal (Donaukanalen) område, som længe har været et populært sted for spisning og natteliv.

Hvis du er interesseret i at lære mere om Wiens madkultur, så husk at tjekke Taste! am Donaukanal næste gang du er i byen. Til forskel for det mere klassiske marked: Naschmarkt, så er Taste! mere moderne.

Mad og drikke i smagen! am Donaukanal

Mad og drikke på Taste! am Donaukanal er nogle af de bedste i Wien. Restauranten har en række østrigske og internationale retter samt et bredt udvalg af vine. Menuen ændrer sig konstant, så der er altid noget nyt at prøve. Personalet er vidende og lidenskabeligt om mad og vin, og de er altid glade for at hjælpe dig med at finde den perfekte parring til dit måltid. Uanset om du leder efter en let snack eller et fem-retters måltid, finder du det, du leder efter hos Taste! am Donaukanal.

Atmosfæren ved smag! am Donaukanal

Atmosfæren ved smag! am Donaukanal er elektrisk. Musikken pumper, publikum danser, og drikkevarerne flyder. Det er det perfekte sted at slippe løs og have det godt. Uanset om du er i humør til en cocktail eller en øl, er der noget for enhver smag hos Taste! am Donaukanal. Og hvis du bliver sulten, er der ingen grund til at forlade festen – der er masser af madmuligheder til rådighed. Så kom ned til Smag! am Donaukanal og se, hvad al hype handler om.

Konklusion

Vi håber du nød at lære om historien bag Taste! am Donaukanal i Wien. Dette unikke sted er et godt eksempel på, hvordan mad kan bringe folk sammen, uanset deres baggrund eller kultur. Hvis du nogensinde er i Wien, skal du sørge for at tjekke det ud – og hvis du ikke kan gøre det der, så prøv at genskabe nogle af retterne derhjemme!

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS