Gårdhaven – Sommerland Sjælland

Introduktion

Midt i smukke Odsherred har der i mange generationer været tradition for, at familier tager i Sommerland Sjælland, og prøver en af deres mange aktiviteter. Gårdhavens Street Food henvender sig til børnefamilierne med plads til hygge, leg og gode minder.

Fra sommeren 2022 er der også kommet et nyt streetfood marked. Gårdhaven er et af de 2 streetfood markeder i Odsherred. Rørvig Street Food er det andet store madmarked i Odsherred.

Ideen bag markedet er, at kombinere mad og højt niveau på sommerlandet. Det er i høj grad lykkedes! Af madkoncepter i Sommerland Sjælland kan der bl.a. nævnes:

Safari Kitchen tryller med lækker afrikanske retter. Prøv eksempelvis deres peanut butter chicken. Safari Kitchen er et af de nye madkoncepter på den danske streetfood scene i 2022, og deres mad er så lækkert og autentisk.

Italiensk mad er altid et sikkert hit! Itala – som er lillebror til MartizzoliRørvig Street Food – serverer italiensk pizza, og forskellige slags pasta retter.

The Munch Pit har nu efterhånden en del år på bagen, som streetfood koncept, og langer burgers over disken. Bl.a. deres signatur burger; Kim Larsens burgeren.

Madmarkedet er også åbent for gæster, som ikke skal ind og besøge Sommerland Sjælland.

See alle madboder og foodtrucks

Safari Kitchen – Sommerland Sjælland

Afrikansk mad - når det er bedst! Safari Kitchen har i 2022 leveret et af de bedste nye madkoncepte...
SE MERE

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS