Nuovo Mercato Esquilino

Historien om Nuovo Mercato Esquilino i Rom

I hjertet af Rom er der et marked, der har eksisteret i århundreder. Det hedder Nuovo Mercato Esquilino, og det er et sted, hvor folk kommer for at købe friske råvarer, kød, oste og andre fødevarer. Markedet ligger i et område, der engang var hjemsted for en romersk garnison. I årenes løb er det blevet et sted, hvor indvandrere fra hele verden kommer for at sælge deres varer. I dag er markedet en levende smeltedigel af kulturer og køkkener. Hvis du nogensinde er i Rom, skal du sørge for at tjekke Nuovo Mercato Esquilino. Det er et unikt og fascinerende sted!

Hvad er Nuovo Mercato Esquilino?

Stedet er et fødevaremarked i Rom, der sælger friske råvarer, kød, fisk og meget mere. Det ligger i Esquilino-distriktet i Rom og har været i drift siden 1881. Markedet er åbent hver dag undtagen søndag, og er en populær destination for både lokale og turister.

Markedets historie

Nuovo Mercato Esquilino i Rom blev oprettet som reaktion på byens voksende befolkning og behov for mere plads til at rumme leverandører, der sælger friske råvarer. Markedet blev designet af arkitekt Angelo Montuori og bygget mellem 1882 og 1883. Det var oprindeligt placeret nær Termini togstationen, men blev flyttet til sin nuværende placering i begyndelsen af 1900’erne.

Markedet består af to hovedafsnit: det overdækkede marked og det udendørs marked. Det overdækkede marked er hjemsted for leverandører, der sælger kød, fisk, ost og andre ting, der skal holdes kølige eller beskyttes mod elementerne. Friluftsmarkedet er, hvor du finder leverandører, der sælger frugt, grøntsager, blomster og andre ting.

Nuovo Mercato Esquilino er et af Roms mest populære markeder, og det er et godt sted at købe friske råvarer til rimelige priser. Hvis du besøger Rom, skal du sørge for at tilføje dette marked til din liste over steder at besøge!

Hvad kan du finde på Nuovo Mercato Esquilino?

Markedet er et af de mest populære markeder i Rom. Du kan finde en bred vifte af produkter her, herunder friske råvarer, kød, oste og meget mere. Der er også en sektion til tøj og tilbehør samt en sektion til husholdningsartikler.

Hvordan kommer man derhen?

Stedet ligger i den centrale del af Rom, kun få minutters gang fra Termini togstation. For at komme dertil skal du blot følge skiltene fra stationen. Når du ankommer til Nuovo Mercato Esquilino, finder du dig selv midt i et pulserende og livligt marked. Der er masser at se og gøre her, så tag dig tid til at udforske. Når du er klar til at forlade, skal du blot spore dine skridt tilbage til togstationen.

Konklusion

Nuovo Mercato Esquilino i Rom er et godt eksempel på, hvordan et samfund kan mødes for at skabe noget særligt. Dette marked har eksisteret i århundreder, og det er fortsat et blomstrende aktivitetscenter takket være dedikationen fra de mennesker, der bor og arbejder der. Hvis du nogensinde befinder dig i Rom, skal du sørge for at tjekke dette unikke marked – du vil ikke fortryde det! Markedet har et andet vingesus end Mercato di Campagna Amica, som er nyere dato. Men de begge supplerer hinanden!

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS