Musicon

Musicon er en unik, pulserende og blandet bydel med fokus på kunst, kultur og kreativitet.

Roskilde Kommune har med deres ambition, at ville gøre Musicon til et samlingssted for kunstnere og meningsfælder.

Det er i hovedtræk alt, hvad du ønsker, når du skal have en på opleveren. Der kan bl.a. opleves vintage materiale, som garderoben kan fyldes op med. Hvis du har lyst til, at flyve op til himlen, så er der en skaterbutik.

Uden mad og drikke…

Det er naturligvis også mad og mad. Mørk Kafferisteri serverer eksempelvis lækker kaffe fra Peru. Leos Wok langer noget af det bedste wokmad over disken – og du kan skylde det hele ned med en fadøl fra Musicon.

Guruen anbefaler

Reffen Street Food i København og Musicon ligner hinanden på forskellige områder. De er begge lidt skæve, og de har begge kreativiteten i højsædet!

Hvis du er på ferie i Roskilde kan du også tage de 45 minutter i en bil og tage til Rørvig Street Food.

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS