Lunden Nyrup

Odsherred er efterhånden stedet for flest madmarkeder pr. capita! Lunden Nyrup er et af de nye markeder i Odsherred. Ikke nok med, at Odsherred har Rørvig Street Food og Gårdhavens Street Food i Sommerland Sjælland, så er der kommet et nyt madmarked. I sommerhus området omkring Nyrup og Klint er der dukket det skønneste marked op, hvor du kan få en fadøl, lækker is eller burger, fish and chips eller hvad med en klassisk flæskestegssandwich?

Hvad Lunden Nyrup ikke har af størrelse som Gårdhaven og Rørvig. Det har markedet af charme og hyggelige omgivelser. Markedet har åbent fra starten af sommerferien – dvs. d. 23 juni og 6 uger frem – helt præcist til d. 3 august.

Hver onsdag igennem sæsonen er der sushi på programmet i Lunden Nyrup. Der vil Uki Sushi kommer forbi med sine lækkerier. Du kan finde menuerne her: ukisushi.dk

I ugerne: 28,29 og 30 kommer der også lækkert thaimad.

Baren og isen har åbent:

12.00-21.00

Madboderne har åbent:

13.00-20.00


Markedet kommer tilbage slut maj måned 2024!

 

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS