Svendborg Street Food – Hygge tæt på sundet.

Oplev masser af hygge på Svendborg Street Food

Der er dømt hygge, når den store Værftshal på Frederiksøen i Svendborg ligger hus til street food i vinterferien og efterårsferien i en af de smukkeste byer i Danmark. Tæt på havnen befinder sig dette rustikke område, hvor 6 trucks kører ind, og du kan nye forskellige madkoncepter. Det kan være burger, indisk, italiensk – det er kun fantasien, som sætter grænser. Uanset hvilket madkoncept, som disker op er det høj kvalitet. Sammen med de forskellige events, som Kammeradiet er dygtige til, så får du som en gæst en på opleveren. Læs mere her, hvad du kan opleve i ferierne.

Med 10.000 gæster er Svendborg Street Food et stort trækplaster for lækre madkoncepter. Bl.a har The Munch Pit deltaget på madmarkedet i Svendborg. Det er de frække drenge fra kammerateriet, som står bag street food festivalen i Svendborg. 

Kammerateriet har også ølbaren: Bogholderiet.

Baren ligger lige ved street food markedet. Ølbaren har med sine 250 øl altid noget på lager, som folk kan drikke.

Konklusion

Kom forbi Svendborg og oplev den specielle hygge, som der skabes i byen ud til Svendborg sund.

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS