For foodie: Street Food Rundt om søerne.

Street Food om Søerne – for en foodie

Street Food om Søerne er en madfestival, der arbejder for at fremme en mangfoldig madscene ved at samle madivæksættere, mindre restauranter og større gastronomer rundt om Søerne i København. Den 7.-9. august samles de alle og serverer traditionel eller innovativ street food til spisende mennesker i København. Så er du en erklæret foodie, så skal du sætte kryds i kalenderen til dette event.

I 2019 var der over 60 forskellige trucks. Trucksne kommer fra Danmark, men også lækre trucks fra Sverige “titter forbi” og serverer lækker streetfood. 

Mikkeller har sammen med Munkens Craft Beer styr på, at lange kolde fadøl ud af hanerne. Mikkeller har traditionelt også deres foodtruck med fra La Neta. En restaurant som er kørende til festivaler og madevents. 

I 2022 blev lanceret en masse nye madkoncepter, som i de kommende år kommer til, at præge madscene. Bla. kom Safari Kitchen, og serverede det lækreste afrikanske mad. Vi håber de kommer i 2023!

2023

Street food markedet afholdes i København 17.-20. AUGUST 2023. Hvem som deltager kan man løbende tjekke her

Om man er foodie eller ej. Så er det en oplevelse!

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS