Boltens Food Court

Boltens food court er Københavs sidste skud på stamme med deres nye elegante madmarked. Markedet er beliggende i det gamle baron Boltens Gård. 2 minutter fra kongens nytorv.

Boltens Food Court er et gennemrenoveret food court med 19 nationale og internationale stadeholdere, der byder på velsmagende og kulinariske oplevelser fra hele verden. Her finder du alt lige fra marrokkansk, indisk, colombiansk, thailandsk til italiensk og traditionel dansk mad. Det essentielle for boltens Food Court er, at du finder mad for enhver smag og til enhver pengepung.

Nyd din mad I den hyggelige og atmosfærefyldte gård omkredset af smukke gamle bindingsværkshuse med lyskæder og udeservering. Alt dette danner den perfekte ramme for et hyggeligt besøg. Du kan vælge at spise maden udenfor på den hyggelige terrasse – eller indtage den midt i den pulserende gård.

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS