Events

All Events Display Bellow

Brøndby – Randers FC

Sikke en start på sæsonen, som Brøndby har haft! Det lover godt for mange fans,…

Munch_pit_Burger

Koncert May 2023

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras in mauris elementum augue pretium feugiat.…

Festival May 2023

This is a great festival with a good market.

Rørvig Street Food – Midt sommer 2023

www.roervigstreetfood.dk er danmarks – vel nok – hyggeligste madmarked! Markedet ligger i smukke Odsherred. Madmarkedet…

Sommeren 2023 – Hele perioden

www.roervigstreetfood.dk åbner op for deltagelse af madkoncepter for sæsonen 2023. Vi er et madmarked, som…

Efterårsferie på Rørvig Street Food

Har du lyst til, at komme og levere street food på Rørvig Street Food i…

Grand Opening – Rørvig Streetfood

Rørvig Streetfood har grand opening. Der vil være lækker mad, kolde drikke – og kaffe…

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS