Bella’s Diner

Bella’s Diner var blandt de første foodtrucks Danmark og har således lang erfaring med alt fra privatfester til sportsarrangementer og festivaller.

Hos Bella’s Diner ved vi hvor vigtigt det er, at du kan stole på, at maden til dit arrangement sidder “lige i skabet”. Vi danskere elsker jo mad og derfor er maden ofte et centralt element i en god fest. Et element der bare ikke må gå galt. Det ansvar tager vi gerne på os, og sørger for, at netop dit arrangement bliver en succes.

Hos Bella’s Diner Foodtruck er kvalitet og leverancesikkerhed altid i fokus. Når du booker Bella’s, så kan du forvente:

Vi ankommer i god tid, så vi er opstillede og klar når dine gæster ankommer
Vi anvender prima råvarer og lever fuldt op til alle sundheds- og sikkerhedskrav
Vi medbringer altid ekstra, så vi ikke løber tør midtvejs i et arrangement
Aftaler bliver altid overholdt

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS