Street food til jeres sommerfest

Lad Streetfoodguru.dk og vores foodtrucks være madvært for sommerfesten. Lad vores foodtrucks forkæle Jer med mad fra hele kloden.

Hvis I ikke selv har en location lad os komme med forslag. Guruen samarbejder med de bedste event steder i Danmark. Se aktiviteten i køkkenet mens Jeres mad laves lige foran øjnene på Jer. Fantastisk oplevelse er det, at se de udvalgte foodtrucks laver maden fra bunden, og råvarerne er friske, lokale og i sæsonen. Vores foodtrucks kommer i mange farver og forskellige designs og de er en stor oplevelser værd at tilskue.

Mange af vores foodtrucks benytter sig af små producenter fra egnen og vi kender både dem og det de leverer. Vi er meget stolte af det de kan levere, og det vil vi meget gerne dele med Jer. Vores foodtrucks har holdninger og de er drevet af den bæredygtige tanke.

Mange af vores foodtrucks er aktive i kampen mod madspild, og de har en minimum af importeret råvarer på hylderne. Mange af Deres produkter er økologiske.

Vi kan servere op til 5.000 personer.

Kontakt os for mere info

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS