Wolf Sharing Food Market

Wolf Sharing Food Market i Bruxelles er et unikt fødevaremarked, der giver kunderne mulighed for at dele deres mad med venner og familie. Markedet blev startet af en gruppe madentusiaster, der ønskede at skabe et rum, hvor folk kunne nyde frisk, sund og bæredygtig mad. Markedet tilbyder en bred vifte af fødevarer, herunder frugt og grøntsager, kød og fisk, brød og kager og meget mere. Markedet tilbyder også en række arrangementer, herunder madlavningskurser og workshops om bæredygtig spisning.
Siden åbningen i 2016 er Wolf Sharing Food Market blevet et elsket sted på Bruxelles madscene.

Folkene bag markedet

Det er en Bruxelles-baseret virksomhed, der sælger friske, lokale og bæredygtige fødevarer. Virksomheden blev grundlagt i 2013 af to venner, Antoine og Sebastien.

Både Antoine og Sebastien brænder for mad og bæredygtighed. De mødtes, mens de arbejdede på et lokalt fødevaremarked i Bruxelles, og de besluttede at starte deres egen virksomhed, der ville sælge friske, lokale og bæredygtige fødevarer.

Virksomheden køber sine fødevarer fra lokale landmænd og producenter, der bruger bæredygtig praksis. Maden sælges derefter på markedet, som ligger i centrum af Bruxelles.

Hvorfor markedet blev skabt?

Markedet blev oprettet som et svar på det voksende problem med madspild i Bruxelles. Det anslås, at belgiske husholdninger hvert år smider fødevarer til en værdi af ca. 600 EUR ud. Derudover kasserer mange virksomheder og restauranter også store mængder spiselig mad. Skaberne af Wolf Sharing Food Market så en mulighed for at skabe et rum, hvor folk kunne komme for at donere eller købe overskydende mad til en reduceret pris.

Markedet åbnede i maj 2016 og har indtil videre været en succes. I sit første år sparede markedet over 1.000 kg mad fra at gå til spilde. Markedet er åbent hver lørdag fra kl. 10-16 og ligger på Rue des Tanneries 21, 1000 Bruxelles.

Hvad finder du på markedet?

Markedet tilbyder en bred vifte af friske, lokale fødevarer. Der er en slagter, en fiskehandler, en købmand og en bager samt en række boder, der sælger frugt og grøntsager. Markedet har også en række caféer og restauranter samt et par tøjbutikker.

Prøv det

Markedet har bl.a. deres eget micro bryggeri, som tager udgangspunkt i lokale producenters produkter. Og øllet er koldt med skum på toppen!

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS