Værftets Madmarked

Værftet i Helsingør

Helsingør er mere end Shakespeare og Kronborg. Værftet i Helsingør kan levere dansk hygge og lækkert street food!

Værftet – er et værft beliggende i Helsingør, Danmark. Det blev grundlagt i 1872 og har en lang historie med at bygge og reparere skibe. I gamle dage var Værftets haller et samlingspunkt for skibe og mennesker. Idag er der menneskerne, og en lille båd hængende i loftet tilbage.

Til gengæld er der kommet streetfood i lange baner. Flæskestegsandwich, burger, italiensk, syrisk, fish and chips. Muligheder er endeløse for valg af mad. Værftet spiller en stor rolle for, at borgerne i Helsingør kan mødes over en bid mad, en læskende cocktail eller en kold fadøl. Men Værftet er naturligvis også åbent for gæster udefra.

Brug tiden på, at læse en af bøgerne i reolen – eller hvis du har kunstneriske, så tag og spil: The Piano af Billy Joel på “the piano”, som der står i hallen. 

Hvis du er turist i Helsingør, så kan vi også anbefale Det Fedtede Hjørne, som ligger 12 minutter fra Værftet. 

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS