Urbania street food

Urbania! Sikke et navn. Street food i Fredericia er bindeleddet imellem “det gamle og nye”. Kvalitets tiden med venner og familier skal nydes på denne perle af madsted. Med sin unikke placering i byen, hvor madmarkedet forener byen går du på mad og drinks oplevelser. Stedet blev i 2018 og 2019 kåret af danske ølentusiaster, som det bedste udskænkningsted.

Med 5 forskellige madboder, så er det et godt madudvalg. Kom bl.a. rundt rundt om det asiatiske, italienske – eller hvad med en lækker burger? Det søde køkken er naturligvis også repræsenteret ved en pandekagebod.

Med næsten 60 forskellige slags øl vil der være rig mulighed for, at kombinere maden med IPA, stout, hvede – eller blot en kold pilsnerøl. Baren er naturligvis proppet med lækre cocktailsmuligheder og craft soda.

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS