Time Out Market Lisbon

Historien bag Time Out Market Lissabon

Time Out Market Lissabon åbnede i Lissabon i 2014 og er siden blevet en af byens mest populære turistattraktioner. Beliggende i hjertet af det historiske Chiado-distrikt, er markedet spredt over tre etager og huser over 35 forskellige mad- og drikkeleverandører. Ud over traditionel portugisisk mad kan besøgende også finde internationalt køkken, herunder sushi, indisk mad og mexicanske retter. Der er også en scene på øverste etage, hvor levende musikforestillinger afholdes om natten.

Time Out Market – hvad er det?

Time Out Market er et unikt rum i hjertet af byen, hvor de bedste kokke, barer og butikker samles på ét sted. Det er markedet for friske og kvalitetsprodukter, som vi alle søger, men som vi sjældent finder ét sted.

Time Out Market Lissabon blev åbnet i 2014 og er siden vokset i et halsbrækkende tempo. Der er allerede mere end 60 virksomheder til stede på markedet, herunder nogle af de bedste kokke i landet.

Målet med Time Out Market er at tilbyde sine kunder den bedst mulige madoplevelse og samle de bedste produkter og tjenester på ét sted.

Siden indvielsen har Time Out Market Lissabon været en enorm succes, der tiltrækker besøgende fra hele verden på udkig efter en unik og uforglemmelig oplevelse.

Historien om Time Out Market Lissabon

Time Out Market Lissabon blev født ud fra ønsket om at skabe et rum, hvor byens bedste tilbud – hvad angår restaurering, kultur og fritid – blev samlet på ét sted.

Ideen kom fra avisen Time Out, der i 50 år udgiver guides om de bedste byer i verden, og som siden 2009 har investeret i loppemarkederne med Time Out Market New York.

Loppemarkedet blev valgt af avisen på grund af sin stærke tradition i den portugisiske hovedstad: Feira da Ladra er en af de ældste i landet og en af de mest besøgte af turister. Derudover tillader konceptet afholdelse af regelmæssige arrangementer, hvilket gør stedet til et mødested for byen.

Ideen bag Time Out Market Lissabon?

Time Out Market Lissabon blev skabt ud fra ideen om, at de bedste kokke, bartendere, musikere og kunstnere fra hele verden kunne være sammen på ét sted. Time Out er kendt for at opdage og præsentere det bedste i byen, og vi ønskede at gøre det samme, men i et andet format:

Et fødevaremarked.

Vi gik efter hovednavnene på portugisisk og international gastronomi for at have et hold af mestre. Så ledte vi efter et ikonisk rum, der kunne huse alle disse talenter under ét tag. Endelig inviterede vi de mest kreative designere til at arbejde sammen med os om at opbygge vores fødevaremarked.

Resultatet var Time Out Market Lissabon: et unikt sted i verden, hvor du kan prøve den bedste mad, drikkevarer og kultur i byen.

Hvad kan du finde på Time Out Market Lissabon?

Time Out Market Lissabon er det største marked for mad og drikke i byen med over 35 spisemuligheder. Her kan du finde de bedste kokke og bartendere i byen, alle samlet på samme sted.

Fra frisk fisk og skaldyr til traditionelle portugisiske retter til burgere og pizzaer er der noget for enhver smag. Til ledsagelse kan du vælge mellem et bredt udvalg af vine, øl og cocktails. Alt dette i et unikt miljø Konklusion

Time Out Market Lissabon er en madhal, der samler det bedste fra det portugisiske køkken på ét sted. Det er det perfekte sted at prøve nogle af de bedste retter, Portugal har at byde på, og det er også et godt sted for folk at se. Hvis du nogensinde er i Lissabon, så husk at tjekke Time Out Market Lissabon – du bliver ikke skuffet!

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS