Seaside Toldboden

Historien om Seaside Toldboden

Placeringen ud til Københavns Havn har aldrig været helt nem, at drive. Selv med udkig til Reffen og vandet – og nabo til Mærsk. Så har det ikke aldrig været det bedste sted, at drive. Men det blev ændret med konceptet med Seaside Toldboden.

Men med udviklingen af Seaside Toldbolden, så satte drengene bag Reffen og Broens Gade Køkken helt nye standarder for street food i Danmark. Med 7 forskellige slags madkoncepter på gourmet niveau. Ideen var og er – at der skal laves veltilberedt mad – men samtidig skal det være simpelt.

Du kan sidde helt tæt på de respektive madkoncepter, og mærke den helt specielle stemning, som der er i et køkken, når der er service. Men du kan også vælge, at sidde udenfor – tæt på vandet, og kigge imod Reffen, Mærsk eller helt imod Operaen.

Igennem hele sommeren vil der være fyldt med events, som løfter stemningen til uanede højder. Kom forbi, når eksempelvis er DJ på Seaside eller livemusik. Der kommer du til, at mærke de fedeste vibes i København!

Uanset dit valg af mad, så er Seaside også leveringsdygtige i iskolde fadøl, hjemmelavet lemonader eller smart cocktails samt udsøgte vine. Seaside har været fornyelse af streetfood i Danmark og i København.

Photo by Krisztian Tabori on Unsplash

See all Stalls & Foodtrucks

SOLVEIG – A NORDIC EATERY

...
SE MERE

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS