Rørvig Camping Food Court

Street Food og Camping

Street Food og camping

Tæt på den dejligste sandstrand I finder du stedet, hvor du kan kombinere klassisk dansk ferie med udenlandsk mad. Trucken serverer burger, fish and chips, butter chicken og asiastiske retter.

Drikkelse

Elsker I god mad men også kolde drikke, så byder stedet også på en iskold classic på fra Mikkeller

Det tyske bryggeri Becks har også en hane. En klassisker som har 125 år på bagen. Øllet passer perfekt til en burger eller, hvis du har vil have fadøl efter en dukkert i Kattegat. Fritz Kola har også fyldt op i køleskabet, og du finder det mest hippe tyske sodavand i smukke Rørvig.

Camping og sommerhusgæster
Hvad der gør denne campingplads helt speciel er, at det også er muligt for sommerhusgæsterne, at bersøge pladsen og spise maden. Både på selv campingpladsen – men også som take away.

Kombinationen af camping og street food er et kæmpe plus!

Findes der noget mere dansk end campongferie? Næppe! Men kombinationen med camping og

2023

Det er endnu ikke besluttet, hvordan hele setuppet vil være. Men i sommeren 2022 var det Bøf og Brus som serverede de lækreste og saftigste brugere. Men der vil 100% være mad og perioden vil være fra starten af børnenes skolesommerferie og til slutningen af skolesommerferie. Stedet drives sammen med Rørvig Street Food. Læs mere på deres hjemmeside her

 

 

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS