Protokoll Berlin – Ølbar

Har du lyst til en på opleveren, når du skal til Berlin og har du lyst til en ølbar, hvor de gør det på deres helt egen måde? Så er Protokoll Berlin den hel rigtige ølbar, at besøge! Med 24 haner er saftsuseme noget for enhver smag. Tjek altid deres tapliste på protokollberlin.de/#rec24324926

Protokolls har fokus på 4 områder:

Øl af topkvalitet

Limited af øl

Afslappende stemning

…Og nyt indhold af øl på hanerne!

Du kan med fordel besøget hos Protokoll med en loppetur på Boxhagener plads, hvor der hver lørdag er loppemarked. Markedet og ølbaren ligger meget tæt på hinanden.

Tjek i øvrige deres youtube ud… Man bliver helt tørstig. Tjek den ud her

 

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS