Storms Pakhus i Odense

Så mange fynboerne kan simpelthen ikke tage fejl! Pakhuset er et must for enhver, som har store oplevelser på hjernen. Uanset om du er turist eller bor i Odense. Stifterne af Storms Pakhus er også en af stifterne af Reffen Street Food. Det skinder igennem på opfindsomheden i indretningen på stedet, men samtidig også, hvordan de har fokus på madoplevelser.

Storms Pakhus har samlet madiværksætterne, kreative mennesker som kommer med spøjse indfald – og almindelige gæster som bare vil nyde livet. Storms Pakhus er et stort forsamlingshus. Der er fyldt med arrangementer i løbet af året. Madboderne leverer mad på enormt højt niveau. Du kan samtidig gå på opdagelse i Schiøtz Have. Haven er opkaldt efter grundlæggende af det fynske bryggeri: Albani. Så hvis du ønsker en kold fadøl, så er der rig mulighed for, at komme rundt om botanikkerens tanker om godt øl.

Storms Pakhus var en gammel, rå og forladt lagerhal, som i dag er et livligt madmekka i Odense – i form af byens første street food-marked. Så stedet lever op til dagtidens rustikke look – men samtidig nutidens søgen efter det autentiske.

Storms Pakhuset kan skæres helt til benet:

“Visionen i Storms Pakhus er at fremme Fyns identitet og støtte vores lokale helte, der følger deres drøm som street food-entreprenører eller kreative håndværkere”. 

Her kan du gå på opdagelse blandt de mange spændende madboder, barer og kreative erhverv. Pakhuset er også det oplagte sted at gå hen, hvis du vil nyde en god specialøl med vennerne, en dejlig cocktail med kollegaerne eller måske deltage i et af Pakhusets mange events

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS