Ørestad Street Food

Ørestad Street Food – Mad og liv!

Før at man havde tænkt på Ørestad Street Food, så havde Ørestaden har det altid været hønen eller ægget. For hvordan skal du have mennesker ud i Ørestaden uden infrastruktur. Men samtidig: Hvorfor skabe en masse infrastruktur uden mennesker?

Med tiden er der kommet mennesker, men der manglede mad i Ørestaden. Sporadiske cafeer gjorde et forsøg igennem tiderne.

Med heldigvis er det lykkedes, at skabe et lille street food marked, som typisk har åbent fra onsdag kl.15.00 og indtil søndag.

Der er altid lidt forskelligt mad, at vælge imellem. Eksempelvis: Indisk, burger og argentinsk.

 

 

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS