Mercato di Campagna Amica

Historien bag Mercato di Campagna Amica i Roma

I hjertet af Rom er der et marked som intet andet. Mercato di Campagna Amica er et landmændsmarked, der samler lokale producenter og forbrugere i et rum, der er levende, levende og fuld af farver og dufte.

Markedet blev født ud af behovet for at skabe en direkte forbindelse mellem producenter og forbrugere for at fremme korte forsyningskæder og bæredygtig udvikling.

I dag er markedet et symbol på kvalitet og hygge, hvor folk kan mødes for at nyde god mad og selskab. Hvis du nogensinde er i Rom, skal du sørge for at stoppe ved Mercato di Campagna Amica for en autentisk smag af byen!

Historien om markedet

Markedet blev grundlagt i Rom i 1995 af en gruppe småbønder, der var forpligtet til at levere lokalt dyrkede fødevarer af høj kvalitet til byens beboere. Markedet var oprindeligt placeret på Piazza Vittorio Emanuele II. Det voksede snart ud af sin plads og flyttede til den større Piazza San Cosimato.

I årenes løb er stedet blevet en vigtig del af den romerske madscene og tilbyder friske råvarer, kød, ost og andre produkter fra mere end 100 små gårde inden for en radius af 200 km fra byen. Markedet er åbent hver dag undtagen mandag og trækker skarer af både lokale og turister.

Ud over at være et sted at købe lokal mad, er di Campagna Amica også vært for arrangementer og uddannelsesprogrammer hele året. Landmænd kommer ofte for at sælge deres produkter og besvare spørgsmål om deres landbrugspraksis. Der er også madlavningsdemoer og smagsprøver giver folk en chance for at prøve sæsonbetonede retter lavet med ingredienser fra markedet.

Sådan fungerer Mercato di Campagna Amica

Det er et torvemarked i Rom, Italien. Det blev startet i 1998 af en gruppe landmænd, der ønskede at sælge deres produkter direkte til forbrugerne. Markedet har nu over 100 stadeholdere, der sælger en række lokale og økologiske produkter.

Mercato di Campagna Amica opererer ud fra et simpelt princip: Landmændene sælger deres produkter direkte til forbrugerne uden at gå gennem mellemmænd. Dette giver dem mulighed for at få en rimelig pris for deres produkter, og det reducerer også madspild.

Markedet er åbent hver dag fra 7 til 14, og det ligger på Piazza Vittorio Emanuele II. Der er en bred vifte af produkter på tilbud, fra frugt og grøntsager til kød og ost. Du kan også finde tilberedt mad, såsom pastaretter og pizzaer.

Hvis du leder efter frisk, lokalt fremskaffet mad i Rom, er Mercato di Campagna Amica stedet at gå!

Fordelene ved Mercato di Campagna Amica

Mercato di Campagna Amica er et landmændsmarked i Rom, der sælger lokalt dyrkede produkter. Markedet ligger på Piazza Vittorio Emanuele II, og er åbent hver dag undtagen søndag.

Fordelene ved markedet er, at det støtter lokale landmænd, og det sælger friske, sunde fødevarer. Markedet er også et godt sted at købe souvenirs og gaver, da der er mange unikke varer til salg.

Konklusi

Du kommer til et samfundsbaseret marked, der blev startet i Rom som en måde at støtte lokale landmænd og forbinde dem med byens beboere. Markedet har været utroligt succesfuldt, og i dag er der over 100 markeder i hele Italien. Hvis du nogensinde er i Rom, kan du prøve denne oase, og du vil finde friske råvarer, lækker mad og hjertevarme mennesker.

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS