Mathallen Oslo

Mathallen Oslo - med kærlighed til god mad og drikke! 
Sikke et slogan.I Mathallen finder du altid et rigt udvalg af sæsonbestemte ingredienser! Her finder du både gode tip og råd - fra stadeholderne, som levere det lækreste mad, som du kan forestiller dig. Du kan gå ombord i Ungarsk mad, italienske fristelser - eller hvad med at købe årstidernes grøntsager med hjem. Hvis du er i Oslo - enten som indbygger eller gæst, så er Mathallen Oslo et must.

Mathallen Oslo er en arena for unikke smagoplevelser med det bedste af norsk og international mad, mennesker og atmosfære, og et samlingspunkt for madtraditioner og madtrends. Et mødested og arena for opbygning af viden og skabelse af inspiration gennem aktiviteter, konkurrencer og oplevelser. Et sted som er baseret på kærlighed og respekt for råvarer med dedikerede, stolte og dygtige medarbejdere. Med et udvalg af produkter baseret på unikke råvarer og spændende koncepter. Mathallen har en række specialforretninger og spisesteder og sociale mødesteder med madrelaterede aktiviteter, kurser og konferencer. Mathallen Oslo er for enhver smag. Fra den nysgerrige nybegynder til den ambitiøse kok. Et besøg i Mathallen ligner de madsteder, som vi ser ude I Europa, når vi besøger Barcelona, Berlin eller Paris.

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS