Marielyst Streetfood

Om Marielyst Street Food

Man kan ikke kun skrive om mad og drikke, når talen falder på Marielyst. Marielyst er en af de smukkeste steder i Danmark, og det vil vi kort beskrive.

Sted

Marielyst er en lille by beliggende på østkysten af øen Falster i Danmark. Byen er kendt for sine lange sandstrande og klare vand. Marielyst er et populært udflugtsmål for både danske og tyske turister.

Historie

Stranden i Marielyst er en af de mest populære strande i Danmark. Det ligger ved Østersøen og har en lang historie, der går tilbage til begyndelsen af det 20. århundrede. Stranden blev oprindeligt skabt som et resultat af et landvindingsprojekt, der havde til formål at skabe mere landbrugsjord i Danmark. Projektet lykkedes imidlertid ikke, og det resulterende land blev i stedet brugt til rekreation. Stranden blev et populært sted for både lokale og turister, og det blev efterhånden en af de mest kendte strande i Danmark. I dag er stranden stadig en populær destination for både lokale og turister.

Stranden i dag

Stranden i Marielyst er et skønt sted at tilbringe en dag. Sandet er hvidt og vandet er klart. Stranden er også meget ren. Der er masser af aktiviteter, der holder dig travlt, herunder svømning, solbadning og windsurfing.

Opstart af Marielyst Street Food

Stedet startede for i sommeren 2020. Stedet er ikke et klassisk street food markedet. Men et marked, hvor man har kombineret street food med børneaktiviteter. Bl.a. har madmarkedet en årlig tradition for vandkamp, hvor det har været tæt på, at komme i guiness rekordbog.

Der er rig mulighed for, at prøve forskelligt slags mad. Eksempelvis har det caribiske madkoncept: Kingston Cantina serveret lækkert autentisk mad. Yaaa man!

Samtidig er de klassiske madkoncepter, såsom burger, indisk, pizza og den altid populære græsk!

 

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS