Mad og Marked – Holstebro Street Food Festival 2020

På den gamle slagterigrund i Holstebro er der efterhånden et årligt madmekka. Mad & marked tager deres mad caravane med til Holstebro, og viser med stolthed, hvilke madkoncepter, som der hitter nu.

Indisk, thai, “tradionelt fish and chips” – eller hvad med danske retter? Eller lækker is og pandekager fra det søde køkken? Valgmulighederne er mange – og kun fantasisen sætter grænser.

Kom forbi og drik en cocktail, fadøl – eller en lækker cappuccino. Mulighederne er mange – det er kun dig, som sætter grænserne.

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS