Københavns Zoologisk have

Zoologisk Have København

Idag er det ikke nok kun, at vise dyr frem for gæsterne. Mad til gæsterne er mindst et lige så stort aktivt. Det ser man når man besøger Zoologisk Have i København.

Med mange forskellige madkoncepter, så er du sikret, at din sult er stillet med mad, som er topkvalitet. Besøg eksempelvis “The Fish Project”, som leverer noget af det bedste “fish and chips”, som du finder i Danmark. 

Lejre Mikropølsemageri serverer gourmet hotdog, så selv en konkurrende pølsemand bliver sulten.

Jakobsens Pita jonglerer med pita, og de bedste salater, som laves efter årstiden. Du kan naturligvis vælge kød eller vegetarisk. Du kan smage bl.a. lam, kylling, okse eller halloumi.

Og det søde køkken? Der kan du slutte af med en chrurros. Lige så præcis lækker, at man skulle tro, at man skulle tro, at man var i Madrid på et madmarked.

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS