Boxpark Shoreditch

Boxpark Shoreditch i London er en unik detail- og spiseoplevelse, og historien bag er lige så interessant. Vi tager her et kig på, hvordan Boxpark Shoreditch blev til, hvad der gør det specielt, og nogle af de virksomheder, der kalder det hjem. Så uanset om du er en lokal i London eller bare planlægger et besøg, skal du læse videre for at lære mere om denne enestående destination.

Starten

Boxpark Shoreditch er en unik detail- og spisedestination i hjertet af Londons East End. Udtænkt af ejendomsentreprenør Roger Wade. Boxpark Shoreditch blev udtænkt som en midlertidig løsning på problemet med, hvad man skal gøre med overskydende skibscontainere.

Imidlertid var Boxpark Shoreditchs popularitet så stor, at det snart blev permanent og er blevet en af Londons mest populære turistattraktioner.

Stedet er hjemsted for over 60 uafhængige detailhandlere, herunder modebutikker, pladebutikker, kunstgallerier og caféer. Der er også en række restauranter og barer, hvilket gør det til det perfekte sted at spise, drikke og shoppe.

Boxpark har noget for enhver smag, og er det perfekte sted at være væk et par timer – eller endda en hel dag!

Designet med udgangspunkt i historien

Boxpark er designet af Jestico + Whiles, et internationalt arkitekt- og designfirma med kontorer i London, Prag og Dubai. Virksomheden har arbejdet på en række højt profilerede projekter, herunder London 2012 Olympic Stadium.

Designet af Boxpark Shoreditch var inspireret af de traditionelle markedsboder, der plejede at ligge langs Londons gader. De modulære enheder er lavet af skibscontainere, som blev valgt for deres holdbarhed og fleksibilitet. Containerne kan stables oven på hinanden for at skabe en tre-etagers struktur eller arrangeres på en mere traditionel lineær måde.

Det indre af Boxpark Shoreditch er opdelt i to hovedzoner – en detailhal og en madhal. Detailhallen ligger i stueetagen og har en række butikker og kiosker. Madhallen ligger på første sal og tilbyder et udvalg af restauranter og caféer. Med næsten 30 forskellige madkoncepter vil du altid finde noget mad, som vil være interessant for dig. Vi kan nævne: Argentinsk mad, wok, desserter, græsk, forskellige slags burgere og meget andet.

Jestico + Whiles ‘ design til Boxpark Shoreditch har vundet adskillige priser, herunder en RIBA National Award og aBSE International Design Excellence Award

Konklusion

Historien om Boxpark handler om regenerering og revitalisering. Denne unikke shoppingdestination blev skabt i et forsøg på at puste nyt liv i et gammelt, nedslidt område i London. I dag er Boxpark et blomstrende knudepunkt for aktivitet, hvor shoppere fra hele byen kommer for at nyde sin unikke atmosfære. Næste gang du er i London, så husk at tjekke Boxpark – du bliver ikke skuffet!

Guruen anbefaler også:

 

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS