Boxland

Med forbillede i Berlin, London og ikke mindst Brooklyn Flea, New York. De byer giver BOXLAND blading af strandbar, spisehus, night-club, events, koncerter. Med en stor plads i Boxland er der rig mulighed for events.
BOXLAND komplimenterer det rå og det forfinede, med et så sjældent tema som “underground – for hele familien”. Maden fungerer primlrt som pop-ud, så hvis du den ene dag har smagt japansk, så kan du ikke være sikker på, at den japanske pop-up er der 14 dage efter. Så du bør overveje, hvor langt tid du venter på, at købe lige nøjagtigt fra det “rigtige” madkoncept.

Den midlertidige containerby skaber med dens aktiviteter et pulserende, mangfoldigt og kulturelt byrum.Bylivet skabes i kombinationen af gamle aktører fra området samt nye, kreative aktører indenfor Kunst & Kultur, Forskning & Viden, Folkelighed & Sammenhængskraft, Iværksætteri & Handel samt Undervisning & Læring. BOXLAND er et stort puslespil, og alle element er giver tilsammen et smukt landskab. Alle projekter – uanset ophav skal tilsammen giver gæsterne en stor merværdi.

Åbningstider og lokation

Åbningstider og lokation for: UGE

FOR DE MADGLADE

Er du glad for street food og madmarkeder, men har svært ved at finde ud af, hvornår der er et madmarked eller en food truck i dit område? Så spørg mad guruen. Han ved præcis, hvilke madmarkeder, det bliver afholdt, har altid spændende nyt om events og ved hvor de forskellige food trucks kører rundt med lækkerier.

Du kan søge på din yndlings food truck eller gå på opdagelse i de forskellige madmarkeder og trucks. Hvis du planlægger et par dage frem, kan du med fordel søge på en dato og se, hvor food trucks i Dk befinder sig henne i landet. Guruen ønsker dig en fuld mave og gode stunder!

OPRET GRATIS KONTO

EJER DU EN STREET FOOD STED?

Er du en ildsjæl, som ejer en food truck, et madmarked eller afholder du events med street food? Så spred dit budskab sammen med guruen. Han er altid åben for nye samarbejdspartnere, som brænder for at udbrede madmarkeder og streetfood kulturen. Guruen håber på at finde samarbejdspartnere som brænder for at give madglade gæster en sjov og lækker oplevelse.

Hans mission er at udbrede street food, madmarkeder og food trucks så alle har adgang til spændende madoplevelser rundt omkring i landet. Du kan kontakte guruen via knappen herunder og høre mere om et muligt samarbejde.

KONTAKT OS